torstai 19. helmikuuta 2015

GILI TRAWANGAN

Gili TRAWANGAN eli Gili T niin kuin ammattipiireissä sanotaan on yksi kolmesta pikkusaaresta Lombokin edustalla. Alunperin nähtävästi asumattomia, mutta back packerit löysivät rannat ja nyt saaret on täynnä turisteja, hotelleja ja ravintoloita.

Saarella moottoriajoneuvot on kielletty ja kuljetukset tapahtuu hevosvankkureilla ja joka hotellissa n fillareita turisteille. Saaren ajaa ympäri noin puolessa tunnissa a se on aika monta kertaa tullut tehtyä. Joka puolella saarta on mukavia rantaravintoloita toinen toistaan hienommillia näköaloilla. Varsinainen kylä on vähän back packereiden Teneriffa, jossa ei kannata paljoa aikaa viettää, mutta oma hotelli on onneksi toisella puolella saarta auringonlaskun puolella. Auringonlaskut täällä onkin melkein matkan upeimmat tähän mennessä.

Sen verran mukava paikka tämä on, että teen Lombokiin vain päiväreissuja ja olen täällä 23. Päivään saakka. Sitten takaisin Balille yöksi. Alunperin idea oli vaeltaa lombokissa rinjanin tulivuoren huipulle, mutta sinne ei sadekaudella tehdä retkiä. Ei täällä tosin ole satanut kuin pari tuntia yhtenä iltapäivänä, mutta rinjani on kyllä ollut pilvien peittämä.

Alla muutama kuva saaresta. Aamut on aina yhtä tylsän kauniita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti