lauantai 11. huhtikuuta 2015

BORACAY

Muutaman mutkan jälkeen matka jatkuu Filippiineillä ja Boracayn saarella. Torstai oli kohtalaisen pitkä päivä. Aikataulunkin mukaan piti odottaa viisi tuntia Manilan kentällä (terminaalissa, jossa ei ollut paljon muuta kuin ilmastointi ja muutama tuoli). Kone oli ensin tunnin myöhässä ja sitten ei rullatessa toinen moottori käynnistynyt. Tunnin korjausyrityksen jälkeen päätettiin vaihtaa konetta (hyvä niin) ja loppujen lopuksi olin hotellissa Kalibossa aamukolmelta viisi tuntia myöhässä.

Perjantaina matka jatkui ensin taksilla vajaa pari tuntia aika hyvää tietä ja sitten vähän epämääräisen oloisella lautalla Boracayn saarelle, jossa piti ottaa vielä tuk tuk hotelliin.

Boracayn saaren pääranta White Beach on valittu toistuvasti maailman kymmenen hienoimman rannan joukon, joten siellä ei tarvitse olla yksin. Ranta on kyllä pitkä ja hieno ja hiekka valkoista ja hienoa, mutta vedessä on matalassa levää, joten uimaan meneminen ei ole mukavaa.

Alla kuva rannasta ja kuvan ulkopuolella oikealla menee rantabulevardi, joka on täynnä ravintoloita ja baareja (ja moottoriajoneuvot kielletty). Edustalla on yleisin näky rannalla eli aasialaiset tytöt ottavat kuvia toisistaan. Ja niitä ei oteta kahta vaan kaksisataa kerralla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti