keskiviikko 14. tammikuuta 2015

SIGIRIYA ja POLONNARUWA

Hotellien valitseminen on aina joskus arpapeliä vaikka nykyään netistä saakin valtavasti tietoa. Olin Kandyssa perus back packer paikassa. Huoneessa näköala roskikseen ja suihkusta melkein lämmintä vettä. Dambullan hotelli oli tuplahintainen joten oin jotain keskitason hotellia läheltä keskustaa. Paikalla jonkinasteisen seikkailun jälkeen selvisi että olin buukannut viiden tähden viidakkohotellista bungalowihuoneen. Se oli ollut joku 80 prosentin alennusdiili, jonka olin unohtanut tehneeni kun hotelleja tuli varattua aika paljon. Mukava paikka, mutta koska tämä on 15 km kaupungista on kuljetusten järjestäminen aina oma juttunsa.

Dambulla on keskellä sri lankan ns. Kulttuurikolmita, jossa on vanhojen pääkaupunkien raunioita. Tänään kävin Sigiriyan kalliolinnakkeessa, joka on valtava laavakivi. Kiven päällä on ollut linnoitus, josta on enää perustukset jäljellä. POLONNARUWA puolestaan oli valtava alue täynnä temppeliraunioita. Vähän angkor watin tyyliin, mutta suurimmasta osasta oli vain perustukset jäljellä.

Alla kuva Sigiriyasta ja huomasin ettei aiemmissa ollut ollenkaan ihmisiä, joten laitoin yhden missä itse pilaan maiseman, jos joku epäili etten ollut paikalla:)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti