lauantai 10. tammikuuta 2015

ELLA

Ella on pieni kylä sri lankan kukkula-alueen keskellä ja kuuluisa Ellan gapista eli rotkosta, joka aukeaa aina tasangolle saakka ja näkymät sen mukaiset. Siellä on myös muutama vaelluskohde, jotka oli ihan hienoja muttei ihan Alppien veroisia.

Ilma on tosi miellyttävä sillä kylä on tuhannen metrin korkeudessa. Hotelli on vuoren rinteessä ja näköala suoraan Ellan Gapiin. Alla olevista kuvista ylin on otettu huoneen parvekkeelta. Aamulla kuudelta alkaa kuulua buddhalaismunkkien laulua läheisestä luostarista  ja puoli seitsemältä aurinko nousee suoraan hotellia vastapäätä. Aika makea paikka ja täysi vastakohta laaksossa alempana olevalle varsinaiselle ellan kylälle, joka on ihan back packer helvetti.

Huomenna tarkoitus mennä junalla Kandyyn ja matkan pitäisi olla ainakin joidenkin matkablogien mukaan maailman kaunein junamatka. Ainakin se on hidas, sillä kartassa kohtalaisen lyhyennäköiseen matkaan menee kuusi tuntia.

Alla pari kuvaa ellasta. Ylin hotellihuoneen parvekkeelta ja alimmat Ella's Rock nimisestä näköalapaikalta, jonne oli parin tunnin vaellus paikallisen oppaan kansSa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti